Recensies

 • positive review  Wat is Taco toch een vakman. Hij heeft samen met zijn collega's Jeroen en Martin geweldig werk bij ons geleverd. De totale zolder geisoleerd, alle plafonds vervangen en twee prachtige vides gemaakt in de kamers van onze dochters. Zelden iemand meegemaakt die zo fijn meedenkt, tips geeft voor afwerking, super netjes werkt, en -niet onbelangrijk- zich geweldig aan de planning houdt (en zelfs eerder klaar was dan verwacht). Thanks Taco! 👏

  Martijn Kleppe Avatar Martijn Kleppe
  7 februari 2020

  positive review  Taco heeft een blokhut in mijn tuin geplaatst en deze verder zelf omgetoverd tot 'tienerkeet'; isolatie, elektra, verwarming, alles tiptop in orde. Zeer geslaagd project, de 'tieners' zijn er erg blij mee. Moeders ook! 😀 Taco's inschattingen van tijd en materiaal klopten precies. Zeer professioneel!

  Jessica Munnikhuis Avatar Jessica Munnikhuis
  6 mei 2019

  positive review  Eerlijk netjes en snel! Fijne communicatie. Aanrader.

  Ilona Dam-Bisschop Avatar Ilona Dam-Bisschop
  28 april 2019

  Efficiënt, professioneel en leerzaam klussen. Nogmaals bedankt voor ons huis nog een stapje knapper maken, Taco!

  Amelie Mabbutt Avatar Amelie Mabbutt
  29 maart 2018

  Taco heeft voor ons een lastige klus keurig uitgevoerd: het maken van een nieuw dashboard in onze stuurhut. Hij is begonnen met ruwe teakhouten delen, die verlijmd tot planken en vervolgens op maat zaagd. Daarna moesten de plekken voor de instrumenten worden uitgefreesd. Vervolgens gaten voor schakelaars en controlellampjes en dan ook nog alles pas maken in de stuurhut. Wij zijn heel blij met het resultaat en volgens mij smaakt het voor Taco naar meer. Woonschip Robbedoes - Wim&Anneke

  Anneke Robbertsen Avatar Anneke Robbertsen
  24 februari 2018

  Taco is een prettige vent in de omgang, luistert goed en komt gemaakte afspraken na. Hij heeft bij ons de buitenverlichting in de dakoverstek gerealiseerd. In een dag was deze lastige klus geklaard. Wij zijn er blij mee!

  Victor Kwant Avatar Victor Kwant
  8 februari 2018

  Taco is deskundig, denkt vooraf goed na hoe hij het wil aanpakken en werkt erg netjes.

  Arjenne Bruinekool Avatar Arjenne Bruinekool
  25 januari 2018

  Dankzij Taco zijn alle voorbereidingen klaar om onze nieuwe keuken te plaatsen. Leidingen verlegd, elektra op de juiste plekken en zelfs een gat voor de afzuigkap met een diamantboor was geen probleem! Taco werkt nauwkeurig, netjes en efficiënt!Nogmaals dank.

  Marloes Van Geffen Avatar Marloes Van Geffen
  24 januari 2018

  Professional die van heel veel markten thuis is. Iemand die je de sleutel van het huis toe vertrouwd.

  Laurens Olieman Avatar Laurens Olieman
  22 januari 2018

  Tacoservice033 heeft bij ons in het Ambachtelijk Botenbouw Centrum de aanleg van de bedrading voor de elektra uitgevoerd. Erg goed gedaan en zeer professioneel. Ook voor de alarm installatie heeft hij de nodige aanlegwerkzaamheden uitgevoerd. Top. Zeer fijn en alles in goed overleg.

  Frank Brouwer Ambachtelijk Botenbouw Centrum Avatar Frank Brouwer Ambachtelijk Botenbouw Centrum
  22 januari 2018

  Taco heeft bij ons verschillende kleine klussen gedaan en daarnaast ook onze vensterbank vernieuwd. We wilden graag onze oude smalle vensterbank vervangen door een brede (zit)vensterbank. Dat is mooi gelukt, Taco heeft goed meegedacht over het ontwerp en de kosten daarvan. Ook de uitvoering heeft hij netjes gedaan, wij zijn heel tevreden! Wij gaan hem zeker vaker inschakelen voor diverse klussen in en om het huis!

  Els van Zutphen Avatar Els van Zutphen
  16 januari 2018

  Taco heeft bij ons een nieuw groot Velux dakraam geplaatst. De plaatsing gaf wat onverwachte verrassingen, maar hij heeft alles netjes opgelost. Taco heeft keurig werk verricht, alles netjes opgeruimd en afgevoerd. En hij is prettig in zijn communicatie. Bedankt Taco!

  Saskia Klaaysen Avatar Saskia Klaaysen
  11 januari 2018
Geverifieerd door MonsterInsights