Recensies

 • positive review  Taco heeft een blokhut in mijn tuin geplaatst en deze verder zelf omgetoverd tot 'tienerkeet'; isolatie, elektra, verwarming, alles tiptop in orde. Zeer geslaagd project, de 'tieners' zijn er erg blij mee. Moeders ook! 😀 Taco's inschattingen van tijd en materiaal klopten precies. Zeer professioneel!

  thumb Jessica Munnikhuis
  6 May 2019

  positive review  Eerlijk netjes en snel! Fijne communicatie. Aanrader.

  thumb Ilona Dam-Bisschop
  28 April 2019

  5 star review  Efficiënt, professioneel en leerzaam klussen. Nogmaals bedankt voor ons huis nog een stapje knapper maken, Taco!

  thumb Amelie Mabbutt
  29 March 2018

  4 star review  Taco heeft voor ons een lastige klus keurig uitgevoerd: het maken van een nieuw dashboard in onze stuurhut. Hij is begonnen met ruwe teakhouten delen, die verlijmd tot planken en vervolgens op maat zaagd. Daarna moesten de plekken voor de instrumenten worden uitgefreesd. Vervolgens gaten voor schakelaars en controlellampjes en dan ook nog alles pas maken in de stuurhut. Wij zijn heel blij met het resultaat en volgens mij smaakt het voor Taco naar meer. Woonschip Robbedoes - Wim&Anneke

  thumb Anneke Robbertsen
  24 February 2018

  5 star review  Taco is deskundig, denkt vooraf goed na hoe hij het wil aanpakken en werkt erg netjes.

  thumb Arjenne Bruinekool
  25 January 2018

  5 star review  Dankzij Taco zijn alle voorbereidingen klaar om onze nieuwe keuken te plaatsen. Leidingen verlegd, elektra op de juiste plekken en zelfs een gat voor de afzuigkap met een diamantboor was geen probleem! Taco werkt nauwkeurig, netjes en efficiënt!Nogmaals dank.

  thumb Marloes Van Geffen
  24 January 2018

  5 star review  Professional die van heel veel markten thuis is. Iemand die je de sleutel van het huis toe vertrouwd.

  thumb Laurens Olieman
  22 January 2018

  5 star review  Tacoservice033 heeft bij ons in het Ambachtelijk Botenbouw Centrum de aanleg van de bedrading voor de elektra uitgevoerd. Erg goed gedaan en zeer professioneel. Ook voor de alarm installatie heeft hij de nodige aanlegwerkzaamheden uitgevoerd. Top. Zeer fijn en alles in goed overleg.

  thumb Frank Brouwer Ambachtelijk Botenbouw Centrum
  22 January 2018

  5 star review  Taco heeft bij ons verschillende kleine klussen gedaan en daarnaast ook onze vensterbank vernieuwd. We wilden graag onze oude smalle vensterbank vervangen door een brede (zit)vensterbank. Dat is mooi gelukt, Taco heeft goed meegedacht over het ontwerp en de kosten daarvan. Ook de uitvoering heeft hij netjes gedaan, wij zijn heel tevreden! Wij gaan hem zeker vaker inschakelen voor diverse klussen in en om het huis!

  thumb Els van Zutphen
  16 January 2018

  5 star review  Taco heeft bij ons een nieuw groot Velux dakraam geplaatst. De plaatsing gaf wat onverwachte verrassingen, maar hij heeft alles netjes opgelost. Taco heeft keurig werk verricht, alles netjes opgeruimd en afgevoerd. En hij is prettig in zijn communicatie. Bedankt Taco!

  thumb Saskia Klaaysen
  11 January 2018